Menneskeædende pelikaner

Om denne video

Visninger : 4464

Category: Andre dyr, De sjove og De underlige.

Share
       
Share

Indsendt af Puti,
I denne video tror et par pelikanter at en dame er noget der an ædes..

DAGENS SJOVE BILLEDE

LIKE VORES FACEBOOK SIDE OG FÅ SJOVE BILLEDER HVER DAG!   

SE FLERE SJOVE BILLEDER HER

3 kurser du bør overveje - Del billedet på Facebook her!

Dansker har travlt i deres hverdag, meget travlt. Derfor er det de færreste der har tid til tage på et kursus, hvor de kan lære nyt og udvide deres horisont. Kurser og seminarer ligger nemlig typisk i hverdagene og koster ofte en formue. Heldigvis behøver det ikke være sådan, da man med f.eks. online kurser kan lære de samme ting når du vil og hvor du vil, men til 1/10 af prisen.

I denne artikel har vi fundet 3 kurser online, som måske kunne være noget for dig. Læs med nedenfor!

Online hundetræning

Har du ikke tid til at tage til hundetræning med din nye hvalp eller vil du bare gerne have en masse gode tips til din træning. Så kan det være at et online hundetræningskursus kunne være noget for dig. Her på VideoZoo.dk faldt vi f.eks. over http://theonlinedogtrainer.com/  som virkede som et ret smart alternativ til de fysiske hundtræningskurser. Det negative ved sådan et kursus her er dog, at din hund ikke kommer ud og socialisere med andre hunde til træningen. Er du god til at lavbe hundedates til din hund og ellers lufter den i områder med andre hunden den kan møde, så er det ikke noget problem.

Hvis kurset ovenfor er noget for dig og du vælger at prøve det, så hører vi gerne erfaringer fra dig i kommentarsporet nedenfor. Måske kan det hjælpe andre til at finde ud af, om online hundetræning er noget for dem.

Bliv synlig i Google

Rigtig mange danskere har efterhånden deres egen blog, hjemmeside eller ligefrem webshop. For nogle er det blevet til en levevej, men for andre er det stadig på hobbyniveau. For dem som virkelig vil drive det til noget, er det vigtigt, at begynde at arbejde med det man kalder for SEO. SEO står for Search Engine Optimization og går ud på at gøre sin side mere synlig i søgeresultaterne.

For mange kan det være svært at komme igang med SEO, da det er et stort og uoverskueligt emne. Derfor findes der masser af fysisk kurser i SEO, men da disse ofte er meget dyre, er det ikke noget den lille webshop eller hobbyhjemmesideejer tager til. Fornyligt stødte vi dog på et online alternativ, som sælges til en pris, hvor vi selv kunne være med. Vi taler her om SEO kurset fra NemProgrammering.dk, som vi selv her på VideoZoo har haft fornøjelse af at følge. Det er blandt andet derfor at vi fornyligt at startet denne blog!

Så hvis du har en hjemmeside eller webshop, så kan dette online SEO kursus klar anbefales.

Lær at male online

Hat du altid kunne tænke dig at blive den nye monet? Så har du chancen nu! Der findes nemlig masser af både gratis og betalte malerkurser online. Alt hvad du skal gøre for at komme igang med at male er at søge på “online malerkursus”. Vi kender flere der har taget et online videokursus i at male, og som alle har været meget tilfredse med det de har lært!