Sulten?! – Snup da lige 600 orme!

Om denne video

Visninger : 5142

Category: Andre dyr.

Share
       
Share

Indsendt af Donna,
Hvis man er sulten nok kan man spise hvad som helst, men 600 orme? – Se videoen

DAGENS SJOVE BILLEDE

LIKE VORES FACEBOOK SIDE OG FÅ SJOVE BILLEDER HVER DAG!   

SE FLERE SJOVE BILLEDER HER

Køb kattemad der passer til din kats alder - Del billedet på Facebook her!

Har du nogensinde tænkt over, hvorvidt det er vigtigt, at kattens foder er tilpasset dens alder? Flere undersøgelser viser, at kattens foder bør være tilpasset dens alder – og at en killing derfor ikke skal have det samme foder som en fuldvoksen eller ældre kat. Men hvordan vælger du det helt rigtige kattemad, som passer til din kats alder, og hvordan vænner du katten til det nye foder? I dette blogindlæg får du gode råd til, hvordan du kan vælge det perfekte foder til din killing, din voksne kat eller din ældre kat.

kattemad

Foder til killinger

Har du lige fået en sød, lille killing, og er du i tvivl om, hvordan du kan fodre den på den bedste måde? En killing bør have foder, der passer til dens alder, nemlig killingefoder. Dette skyldes, at killingefoder indeholder næring, der fremmer killingens vækst på en fornuftig måde. Hvis du har købt din nye killing fra et opdræt, har du måske allerede fået noget foder med hjem derfra – men er måske i tvivl om, hvorvidt dette var killingefoder? Husk her, at hvis du ønsker at vænne din killing til en anden slags foder, skal du bruge et godt stykke tid på denne proces, eksempelvis ti dage. Her anbefales det, at du blander det nye foder med det gamle, og lidt efter lidt vil din killing vænne sig til det nye foder. Derudover er det vigtigt, at du kun giver din killing tørfoder, da killingen endnu ikke har en stor mave, som kan rumme flere forskellige former for foder. Se mere her, hvor du kan købe markedets bedste killingefoder.

Foder til den unge, fuldvoksne kat

Når din killing bliver et år, er den voksen – og selvom den måske opfører sig som en legesyg killing, medfører den nye status som voksen kat, at dens behov har ændret sig – især når det kommer til foder. En voksen kat skal nemlig have foder, som giver den de næringsstoffer, mineraler og vitaminer, som den har brug for. Dette skyldes blandt andet, at din voksne kat ikke bruger så meget energi, som den gjorde, da den var killing, og at den derfor vil blive overvægtig, hvis du fortsætter med at give den killingefoder. Husk her igen, at det nye foder er en tilvænningssag, og at du derfor langsomt og forsigtigt skal vænne din kat til det nye foder. Husk ligeledes, at når din kat er omkring 14 måneder gammel, anbefales det stærkt at få den vaccineret. På denne måde sikrer du, at din kat bliver immun over for forskellige sygdomme og dermed frit kan færdes, hvor den vil.

Foder til din ældre kat

Er din kat ved at være 7-11 år gammel? Så skal den igen have nyt foder. Dette skyldes, at seniorkatten er i en fase af livet, hvor den er mindre aktiv og dermed har mindre modstandskraft over for alle de former for stress og infektioner, der kan ramme den. Ved at købe seniorfoder til din kat kommer du disse infektioner i forkøbet, da seniorfoder ofte indeholder vigtige mineraler og fedtsyrer, der holder katten sund og rask.