Alle hundes største drøm

Om denne video

Visninger : 2449

Category: De sjove og Hunde.

Share
       
Share

Indsendt af Pedro,
I denne griner video udlever en hund sin største drøm

DAGENS SJOVE BILLEDE

LIKE VORES FACEBOOK SIDE OG FÅ SJOVE BILLEDER HVER DAG!   

SE FLERE SJOVE BILLEDER HER

3 tips til underholdning for børnene i påskeferien - Del billedet på Facebook her!

Påskeferien står for døren, og har du ikke fået lagt de helt store planer for underholdning til børnene, så fortvivl ikke. Her giver vi dig nemlig 3 nemme aktiviteter, som du kan lave med dine børn i påskeferien.

Tag en “male-dag”

En god idé til rigtig påske hygge, kan være at tage en male-dag med børnene, hvor de får lov at udfolde deres kreative evner. Det er ikke dyrt at komme i gang med at male, og du kan nemt få det hele i din lokale Panduro hobby. Det kan dog være svært at komme i gang med maleriet, for hvad skal man lige male og hvordan maler man, så man får det bedste resultat? Hvis man har dette problem, så kan vi anbefale, at man tager et onlinekursus, hvor du kan smække undervisnings-videoerne op på fladskærmen, og så kan ungerne se med og selv forsøge at gøre det samme som der bliver vist i videoerne. Hos onlinemalerskolen.com kan du tage et sådan online malerkursus, hvor du får adgang til 40 lærerige videoer, hvor alle kan være med.

Gå i Zoo

Mange zoologiskehaver landet over har programmer specifikt udformet til påskeferien, hvor specielt børn, der har forældre der skal arbejde, kan komme og blive underholdt. F.eks. hat Odense en Zooskole over påsken, hvor børn i alderen 6-9 kan komme og lære om dyr igennem leg og undervisning. Zooskolen strækker sig over 2 dage, hvor leg, læring og hygge er overskriften. Andre haver i landet har også åbent i påsken med special arrangementer. Tjek derfor din lokale ZOO for gode aktiviteter i påsken.

Bag kage og hyg med en god film

Det er ikke noget mere hyggeligt end at lave en kage sammen. Det er både sjov inden, under og ikke mindst efter kagen er bagt, da man jo selvfølgelig skal smage på sagerne! Istedet for at bage den traditionelle bradepandekage, så kan du evt. prøve at hæve abitionsniveauet lidt. Det kan du og dine børn gøre ved at prøve at gå i “den store bagedysts” fodspor, og lave en af de kager man har set i TV. Det sætter et mål for bagningen, og børnene elsker de faverige kager som ofte forestiller et eller andet, som der bliver lavet i programmet.

Har du selv en idé til, hvad du kan lave med børnene i påskeferien, så skal du være mere end velkommen til at dele det med vores læsere via kommentarsporet nedenfor.